HEJA MARIE.

Ja så står det på tröjan jag har på mig nu :) fick den utanför globen och den hade jag på mig under kvällen.

Nu tänkte jag skriva lite om min trevliga helg i sthlm. =)

vi lämnade staden runt en kvar över 1 då vi lämnat maja hos "extra matte" sen rullde bilen mot sthlm.
Resan ner var ganska seg och mycket trafik.
Vi kom fram runt halv 4 till pierres bror. Då var det lite fika dax, innan jag och älskling skulle åka igen.
Strax efter 4 kom deras grannar och vi fick åka med dom till globen stället för att krångla med buss/tunnelbana. Ojoj vilken trafik det var, det tog mycket längre tid än vi planerat.

Men väl framme och bilen var parkerad drog vi oss mot mc donalds för att käka. så grymt mycket folk, fick stå i kö hur länge som helst,
Efter att vi käkat upp drog vi oss ut i regnet för att ställa oss i kön för att komma in och kolla på IDOL FINALEN.
.kön var väldigt lång när vi kom. Men vid halv 7 när de öppnade dörrarna sprang vi förre massa folk och trängde oss fram.
Ja nu var vi inne och väntade på att de dörrarna där skulle öppnas för att komma in till själva globen.
När de väl öppnades så belv folk galna och man typ blev helt mossad,
men det var bara att trycka på. :)
och JA helt otroligt vilken bra plats vi fick. allra längst fram vid scenen hamnade vi :) det var en grym stämming innan de började sända och även under sändningen såklart.
Det var MÄKTIGT.
under pauserna så sjöng blandannat Daniel, Christoffer, Andreas, Mattias,
Sen var det massa annat roligt underhållande.
 
Jag tog jätte många kort såklart under kvällen där inne. Tillslut ialf så vann ju verkligen den rätta personen
MARIE PICASSO. Hennes pappa satt på första raden av sittplaserna och när de sa hennes namn hoppade han upp av glädje och tårnarna bara spruta. han Dansade och hoppade av lycka. Vilken känsla ! :D
regnet av allt glitter var nu överallt och flera personen log och simmade på glovet, hehe.

Efter allt var slut så var det bara att börja gå i alla trapporna och trängas bland allt folk igen. vi kom ut och det regnade fortfarande. Bilen stod långt bort och vi blev rätt så blöta. resan tillbaka till Markus och Andrea var lugn. vi kom hem och alla hade redan gått och lagt sig. vilket vi också gjorde dirket, vi var väldigt trötta.

vaknade på morgonen tidigt då de har en liten Gabriel på snart 2 år. så himla söt är han :) vi tog en frukost och sedan senare under dagen blev det ett besök på SKANSEN.
 Vi gick och kollade på alla djuren. det var mysigt faktiskt. himla trevligt synd bara att det gick så fort..

hemma sen igen så var det väldigt lungt, pierre och markus åkte till systmet och handlade lite till oss alla. så det blev lite alkohol sen på kvällen och så spelade vi nya monoopol :) det var jätte kul faktiskt, kanske var det för att jag vann? haha!  det var häftigt, inga pengar och krångla med nu längre, nej nu var det kredit kort du fick handla allt med.. fundera här förut faktiskt om jag ska köpa det i julklapp till päronen och bröderna. de tycker om att spela spel så varför inte.

nej nu börjar inlägget bli långt. Vi är ialf hemma nu. Skönt faktiskt. Har hunnit sätta upp en stor tavla som vi fick med oss hem från dom, och så fick ju pierre en bärbar dator också :)
 vilket var jätte bra, hehe det behövde vi. hihi. plus att vi fick en varsin biobiljett, så nu ska vi gå och kolla bio här någon dag också :) himla mysigt!

sen så har vi redan fått en julklapp utav dem, stort och tungt, nyfiken på vad det är i, men vi ska inte öppna än inte.

nu sitter älskling och kollar film. tänkte att jag ska krypa ner undet täcket här snart också, kram och pussa på honom en massa. ;) sötnosen.

ja helgen har varit helt toppen, allt kommer ju inte ner här på datorn då skulle jag nog få sitta väldigt länge till. men en sak har jag ju glömt. På hemvägen så stannade vi till i Västrås och shoppade lite, jag köpte ialf ett halsband till min klänning som jag ska ha till julen, och även en julklapp till mamma ;) vi käkade lite mat också, gottit var det.

tänkte jag skulle lägga upp lite bilder, men just nu orkar jag inte och har inte dom på denna datorn heller. får se om jag hinner fixa det i morgon innan jag ska till jobbet vid halv 3. det märks!

nej nu får det räcka med skrivandet.

ha en bra kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0