Kiropraktor

Jaha då var denna dag framme. Ikväll åker vi ill göteborg.
Men inget känns kul alls just nu med allt som snurrar i mitt huvvud.. Jag har mämligen en åkt på en skada i min rygg. :/ så troligtvis kommer jag inte vara med på allt :/ Fick igår en akut tid hos en kiropraktor. De knäcke och gjorde massa annat med min rygg. Men hon tyckte inte jag skulle åka alls så som det såg ut just nu... fick en ny tid hon henne redan som i morse. Samma visa igen och gud så ont det gjorde.. Pengarna som skulle gå till helgen har nu stället gått åt till kriopraktor och massa medicin.. igår o idag cirkus 1200 kr. jippppe jätte kul verkligen... FY satan. Tur att man har ett spar konto med lite pengar,  och att pengarna vi gör av med får jag tillbaka på min lön. =)

Men jag kommer vilket fall åka med. Se vad jag kommer kunna göra. Men även som ett stöd för min kollega :)
Troligtvis kommer jag vara så sugen på att vara med så jag kommer väl vara fisken i vattnet och förstöra min rygg ännu mera.. Tur att jag har en kriopraktor tid redan på måndag igen.

..

igår fyllde min bror hela 18 år. :) det firades med smörgås tårta och paket. Farmor orkade vara med o det tyckte jag var jätte kul. Så på lördag ska pierre o han ta en krogen rundal. Kul för dom =)


Nej nu ska jag fixa mat o även packa min väska som jag inte gjort ännnu.

kl 15.03 rullar tåget :)

kommer sakna min älskling. kommer kännas lite små konstigt o var ifrån honom.
Inte så ofta det händer faktiskt.
älskar honom så mycket.

nej mat var det. Rotmos o tjock korv ska det bli :)


Guldbojen.

Idag ska jag och min kollega visa upp om vi klarar guldbojen :) hoppas att allt ska gå bra.. Är lite små nervös faktiskt.
Vi måste nämligen ha med intyg på att vi klarar denna för att få göra kursen vi ska på näsa torsdag.

GULDBOJEN.

Simma 100 meter valfritt simsätt följt av 50 meter simning med livboj följt av 50 meter bogsering av jämnstor kamrat i livboj. Maxtid 8 minuter.
Start i vattnet för 25 meter simning med livboj följt av upptagning av livräddningsdocka eller jämnstor person från 3-4 meters djup följt av 25 meters bogsering av kamrat i livboj. Maxtid 1 minut 50 sekunder.


Sedan är det lite mer saker utöver vi ska visa också :) det ska bli riktigt kul.

Så håll alla era tummar nu för oss båda två :)
I

lycka ;)

Hejsan Svejsan.

Jag måste bara säga att min älskling får mig att må så himlans bra. Han är världens finaste.
med honom är jag lycklig. Skulle nog aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom. Mitt hjärta tillhör honom ;)
kan inte fatta vad tiden springer iväg. Men på onsdag så har vi varit tillsammans i 3 år o 9 månader.

nu till annat : )

helgen har varit bra. Kanske inte den roligaste men helt ok för min del :) käkat mat på kina resturangen, tog en ute sväng på mastis.. Varit med mor o far till kyrkogården. tränat på badhuset och även varit ute i garaget =)

I morse blev det tips prommenad. himla härligt väder idag faktiskt.

I veckan är det inge jobb vad jag vet just nu ialf.. Så jag har planerat att i morgon ska jag spackla och måla om våran hall : ) tisdag blir det städ o tvättning. Ska försöka umgås med lite vänner också. varit dåligt med det nu när man jobbat mycket...

Nej nu ska jag pussa på min underbara. Han ligger här bredvid och spelare skate, något nytt spel han köpt till xbox vi har.

puss o kram


RSS 2.0