Hög musik och en kall Gin. :

jag är på super bra humör :) just nu sitter jag här på balkongen med hög musik och dricker en Gin.. Väntar på camilla och ida som kommer snart. Då ska vi äta lite god mat..

mammsen färgade mitt hår förut, det blev skit bra, tack mamma =)

nej nu ska jag fixa maten.

ha en riktigt bra kväll.


Valborg.

Godmorgon.

Klockan 10 kommer min mor och hämtar mig. Vi ska till systemet och inhandla för kvällen :) sedan skulle vi även ta ett varv på staden och kolla lite kläder. När vi är klara ska jag med hem till min päron.. Tänkte slänga på en tvätta och även skriva ut min inbjudningslappar till festen.

Hoppas på finfint väder i kväll :)
då blir det skärgårn först en stund och grilla.

nu blir det en smörgås och kaffe, sedan göra sig iordning lite granna.

Ha en trevlig valborg.

Tisdag.

tjosan.

Vilket blås väder det är ute idag, inge kul alls och vara ute även fast solen lyser. Men eftersom jag är hundvakt åt maja har jag varit ute mycket och gått.

Var nyss med mamma en svänga till maxi, jag köpte massa hårprodukter och även en till blomlåda till våran balkong. Mamma storhandlade en massa mat :) vilket jag och älsko också borde göra här sen när han kommer hem..

Igår var jag och älsko till karlstad.. vi köpte ett fint bord och stolar till våran bolkong, så nu är det finfint där ute. Mysigt..

helgen har tillbringats uppe i stugan. Himla trevligt har det varit.

..

i Morgon är det valborg , och tillåter vädret ska det bli grillning och några öl. camilla kommer hem i morgon, saknat henne. Men hon skulle ialf vara med mig :) sen kommer Ida till staden också, inte träffat henne på evigheter. Mina brudar :) hehe.

nej nu ska jag göra mig en kopp kaffe, sötnos kommer hem snart.

Pusssheeej


Glass.

Hejsan.

Igår träffade jag Narin en svänga på staden :) vi tog oss en glass i den härglia solen.
Gud så länge sen det var jag träffade henne. Men det känndes ändå som bara någon dag sedan, vi pratade om allt och hade lika kul som alltid. :)

Idag ska jag jobba på badhuset börjar kl 15:00.

lokalen fixad till min 20 års fest .=)
Nu är det bara att skicka ut inbjudan till alla som står på min långa lista :)
åhh vad jag längtar..

nej nu ska jag göra lite kaffe och ta mig en smörgås.
image29
KÄRLEK.


Onsdag.

Hejsan.

Det härliga vädret håler i sig :) sitter på balkongen och lyssnar på musik. Det är så härligt, Vid 3 tiden hämtar mamma mig. Vi ska och köpa massa blommor till våran balkong. Det kommer bli så fint. =)

Idag får jag reda på om jag kan hyra lokalen det datumet jag vill för att ha min 20 års fest. Funkar det så ska jag sätta mig och skriva inbjudnings kort och sedan skicka ut så snabbt som möjlig :)

nej nu jag fixa mat sen städa klart det sista här inne innan det blir ut i solen med mamma, ska höra om vi kan ta en glass i skärrgårn också :)

ha en härlig onsdag.

Sooool =)

Idag har jag hjäplt millan och flyttat : )gud så duktiga vi har varit. Tog några timmar att fixa det mesta. Nu är typ bara städningen kvar att göra.. Men det får bli någon kväll..
Efter allt slit så åkte vi hem till hennes mor, beställde en pizza och bara njöt i solen =) gud vilken härlig dag det varit.. Så underbart.

nej nu ska älskling få sitta här en stund i stället.

får skriva nått  i morgon..

ha det gött.
image28
jag o millan solar :)

Våren är här : )

Åhh så unerbart väder det är ute.. just nu sitter jag på balkongen med en kopp kaffe och skriver lite. Väntar på att Camilla ska ringa här strax. Vi ska ut i det fina vädret. Antingen i skärgårn eller marieberg och lägga oss lite.. Igår satt vi hemma hos henne ute i solen hela dagen.. Det var härligt.

Ikväll blir det ljusparty,grillning och kubb spel hos mig :) ska bli kul. Synd bara att många inte kan komma..

nej nu jag sola vidare till gummsan ringer mig :)

ha en trevlig helg..



Jobb

Gud så kul det är att jobba på dagis :) ungarna är bara för goa. Idag har jag jobbat 9,30-17.20. Dagen har gått super fort. Har varit ute hela dagen och busat i detta härliga väder..

Jobbar i morgon också. Efter det ska jag hem till Millan :)

Nej nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe på balkongen. När älskling kommer hem ska vi till hans syster.

hejdå!


Ändrade planer.

Nu har allt blivit ändrat. de ringde nyss från parken och fråga om jag kunde jobba, Annica var sjuk. Och tacka nej till jobb vill jag inte göra. Så det är bara att avboka allt annat.

nu får det bli mat så jag hinner iväg. STRESSIGT!!


Mycket att göra.

tjohej

Idag har jag mycket inplanerat.. Ska ner till badet här om en stund och städa åt lars. Efter det ska jag iväg och klippa mig. Efter klippning måste jag iväg till ungdomsmottagningen. :/ Sen ska jag hem till Millan. Vid 7 tiden vill mamma ha med mig till badet, det är relax kväll, jätte mysigt. Skulle vara skit härligt men jag har lite ont i halsen så vi får se.


Det är mindre än 1 månad kvar tills jag fyller år :) lokal håller på att fixas så jag ska skicka ut inbjudan till min fest i början på nästa vecka om nu jag får lokalen vill säga..

21-23 maj ska jag millan och joanna på båtresa :) Jag och millan behöver bara så för bussen som är 200 fram o tillbaka :)

Nej nu ska jag ta och skura golven här hemma bara innan jag ska börja gå..

Ljusparty på lördag, jag längtar.
Sugen på att kanske komma? hör av dig :)


Tisdag.

Hejsan.

Helgen var himla trevlig, satt på badet och förfesta. Sedan blev det taxi till varvet. Där var det mycket folk =) jag hade super kul. =)

Söndagen var en hemsk bakfylledag. Men jag och älskling tog oss en prommenad till skärgårn. Köpte glass och bara myste. Vädret var kanon fint. det var smockat med folk som skulle köpa glass, Man kunde tro att det var en vanlig sommardag :)

Igår var både jag och älskling lediga, Så vi packade ihop väskan och drog till stugan. Var ute på sjön och fiskade hela dagen :) gud så härligt det var.

nu snart ska jag ner till badet och jobba en sväng.

bilder kommer i kväll eller i morgon :)

nu ska jag fixa mig och sedan ringa camilla., Vi ska sätta oss och kolla på lite jobb och kanske försöka hitta nått bra som vi kan söka.

Älskar dig pierre.

Lycklig :)

Vilket härligt glatt humör jag är på idag :) jag bara känner mig så himla lycklig. känslan är helt underbar.

Sitter själv här uppe i lägneheten med hög musik på. Ska strax fortsätta med städningen igen, så det är klart när min underbara älskling kommer hem.

Vid 5 tiden ska jag möta camilla vid konsum. Vi ska köpa nått gott att käka i kväll :) Vi ska nämligen sitta ett gäng på badet i kväll, käka gott och dricka lite granna. sedan blir det säkert utgång. Ska bli ritkgit trevligt. jag och milla går dit tidigare så vi hinner fixa med maten och ta en solning på det också.

ska städa klart sedan när älskling kommer ska jag dra med mig honom ner till arenan och kolla om jag kan se angelica någon stans :)

kameran blir med i kväll och massa kort kommer tas :)

hedjå


Hemma.

heejhåå.

Skönt att vara hemma nu, Fick smita tigare idag för att alla barn på min avdelning hade redan blivit hämtade :)
Vilket toppen väder det har varit idag. Vi har kunnat vara ute hela dagen.

Fick brev från skatteverket. Fick tillbaka över 3000 kr. Gud så bra. Trodde nästan jag skulle få betala.

Nej nu är jag väldigt sleten. ska nog vila mig en halvtimme.

Vi hörs. Tack för en trevlig dag igår gumman :)



Fredag morgon.

Godmorgon :)

fy vad dagarna springer förbi. Det är redan fredag idag ju, jag klagar dock inte att det är helg redan :) I helgen blir det nog ganska lungt känner mig lite små hängig.
Men nästa helg kommer ett gäng brudar hit på ljuspart =) sedan blir det väl säkert utgång efter det.

idag jobbar jag från halv 10 till 17.30 på dagis :) Jag trivs så bra där jag är nu.

Nej nu ska jag ta mig en smörgås sedan blir det göra sig klar för jobb.

Var till storfors igår och hälsa på angelica :) trevligt trevligt, =)
hon kommer i helgen på mitt ljusparty.

vi hörs.



Fredag morgon.

Godmorgon!

Idag var det väldigt segt och kliva upp ur sängen. Kanske inte sådär jätte konstigt när klockan visade 00.15 när lampan slocknade. Igår umgicks jag med Camilla, Vi gjorde iordning lite tacos till oss och även pierre och hans polare. mumms så gott det var. Sedan spelade vi guitarr hero och bara hade väldigt kul =) åh vad jag skrattar när jag umgås med den tjejen.

Nej nu ska jag ta mig en macka, sen gå mot jobbet. Börjar klockan 7.00. Men Gott för jag slutar redan klockan 13.30.. Mycket härligt.

hejdå.


Ljusparty

Ikväll har jag varit på ljus party, himla trevligt var det. Fanns hur mycket snyggt som helst ju och gud så gott det doftade av alla ljusen.. Bestämde att jag ska ha ett eget party hemma hos mig redan den 19 =) hade man i april så fick den som håller i det en massa rabbat, Vilket jag vill ha. Blev ganska dyrt i kväll men köpte jätte fina saker.

Den 25 är det sexparty. åh så kul det var förra gången vi hade det. Nu är det dock med ett annat gäng, men det kan INTE bli misslyckat.

Nu sitter älskling och spelar guitarr hero. För mig blir det sängen, jobbar i morgon 9.30 till 17.30  =)

älskar dig pierre
3 år och 2 månader på lördag ;)
PUSS

RSS 2.0