Hejhå

Sitter på jobbet nu och gör inget alls för tillfället... Inga folk alls här nu.. Tarja och gunilla käkar lite mat..  Idag började jag halv 10 och slutar 9 i kväll.. Ungefär så ser mina jobb dagar ut denna veckan plus nästa. jobbigt ,men pengarna behövs.. Älskling jobbar ju också så varför bara vara hemma och lata.

inte många dagar kvar tills millan  kommer hem
:) underbart. som jag saknat henne..

Nej nu ska jag gå ner och hämta kaffe och sätta mig ute i solen.

5 aug,  3 år och 6 månader med min älskade :) jag är så lycklig.

hejdå.


Måndag.

Hejhå.

Idag måndag den 21 juli hämtade jag ut mitt efterlängtade körkort : ) himla härligt detta och kunna köra själv nu..
gjorde min uppkörning onsdagen, snart 1 vecka sedan redan.. Jag var SÅ SUPER NERVÖS. Trodde jag skulle bryta ihop i bilen innan jag kom iväg.. väl iväg släppte allt och det gick hur bra som helst.. ringde mamma dirket efter och jag klarade mig inte från att tårarna kom av glädje... älskling blev super glad och han bjöd mig på en god middag ute. mumms..  ahh det är svårt att försklara kännslan men det är himla skönt att bara kunna ta bilen iväg själv när och vart man  vill.. :)

i morgon blir det sjön om vädret tillåter. senare sen blir det stugan. =)
Torsdag drar vi till komården och kommer hem fredag kväll.. väl hemma i stan så drar jag och älskling direkt till gbg för att kolla på Maiden som spelar på lördagen.. Ska bli himla kul

filmkamera och vanlig kamera kommer med så ni kommer allt få se en massa fint :)

nej nu måste jag sluta. åskan dundrar som fan..

hejsvejs.

Hejhå.

Hejsan.

Länge sen jag var inne här nu. Har varken haft tid eller ork på ett tag..
Men nu så ska det bli ett lite inlägg..

kom just hem. pappa och jag har varit ute och kört lite bil i cirkus 2 timmar :) det var super kul plus att det gick hur bra som helst. :) Längtar efter mitt körkort nu.. 

älskling har åkt nu och kommer hem på tisdag kväll. Vilket innebär att jag sitter själv här uppe i lägenheten nu.. Han ska roa sig i gbg med sin bror.. hade mer än gärna velat följa med men jag har massa att göra här hemma..

I morgon ska jag ner till tvättstugan.. har bokat den mellan 9-13.. under tiden jag tvättar ska jag göra om en massa här hemma.. ska nog ringa min mamma och höra om hon vill komma upp och hjälpa mig lite granna. Det kommer bli fint som jag har tänkt nu :) hoppas bara älskling tycker samma sen när han kommer hem =)

fy bubblan vad jag saknar Camilla. världens underbaraste människa.
Hoppas vi kan ses snart gumman. Älskar dig min vän*

kommer kännas konstigt i kväll när jag ska sova.. Ingen att somna och vakna bredivd :/ 

nej nu ska jag kolla tv..

ha det bra.

RSS 2.0