Gott nytt år :)

det nya året hade vi först planerat att fira in här uppe med lite folk, men vi kände sen nej, vi vill vara själva och mysa in det nya året :) kanske blir så att Emma och figge blir med.. men vi ska ialf ut och käka & dricka gott senare på kvällen, sen blir det nog staden och glutta lite, mest småbarn skulle jag tro, men det märks! hoppas på en mysig kväll med min älskade.

när älskling kommer hem har jag lovat att maten ska vara klar :) så jag ska faktiskt fixa iordning lite fisk och potatis :) mumms.  senare sen måste jag åka hem till mor&far. lämna lite grejer och önska dom gott nytt år såklart... stackars mamma som ska jobba. de som blivit bjudna hem till folk, så pappsen får gå dit själv.

i morgon ska jag träffa Narin :) det var väldigt längesen.

nej nu ska jag ta mig en dusch.

saknar dig camilla känns som en evighet man såg dig, men det var ju typ i förgår eller nått, har så jäkla kul med den bruden :) love you.


Söndag 30 dec

Nu var det ett tagsen jag var här inne och skrev något. Men jag har verkligen inte hunnit tagit mig någon tid. Men så jätte mycket har väl inte hänt, förutom att det varit jul då :P Min jul var jätte mysig, var hemma med familjen + farmor, käkade massa jul mat, kollade på kalle anka och öppnade julklappar. spelade lite spel och hade det himla trevligt, vid 10 tiden på kvällen åkte jag ut till skärgårn för att såklart kunna umgås lite med min älskling också :)

mina julklappar är jag väldigt nöjd över.
mamma&pappa: morgonrock, tofflor, kläder,parfyrm, pengar till mobilen, sen fick jag och älskling våran micro vi ville ha ;) TACK! (säkert glömt massa)
älskling: kläder, halsduk, card case,
storebror, Smink :)
illlebror o jessica: 2 jätte fina ljuslyktor
svärmor o svärfar : kläder, respengar :)
sen fick jag lite annat från älslkings syskon och mormor :)

nog om det.

image11
på juldagen sen var jag och älklsing sjuka, även hans bror o tjej =/ så det blev ingen utång på mastis. vi som hade bokat bord tillsammans med cirkus 15 andra personer :) men de hade säkert jätte roligt ändå :) hehe.
 
..

igår blev det lite fest :) vi satt hemma hos emma o figge, tillsammans med linda,dave, fredrik, jocke, trevligt :) sen drog vi till nya varvet. jätte mysigt ställe o väldigt nära och bra.. vi drog dit hyffsat tidigt, de öppnade just när vi kom, hehe, men vi gick in och beställde lite dricka och även mat, super gott. =) folk började droppa in runt 11 halv 12. sen var det fullt av folk.. vi dansade och hade jätte trevligt.

i dag har vi ätit mat hemma hos älsklingens mormor :) det var super gott. mummms.
annars har det varit ganska lungt, vi gjorde en liten storstädning förut, så nu är det fint hemma hos oss :)

i morgon är det nyår, och jag har inga direkta planer på vad som händer faktiskt, ut och äta vet jag ialf, sen får vi se vad som händer. blir säkert en mysig kväll.

nej nu ska jag faktiskt gå och pussa på min underbara älskling, han är det bästa i mitt liv, jag är skit lycklig som har honom, skulle aldrig kunna tänka mig att leva utan honom. allt är helt underbart mellan oss.

Lördag

så underbart härligt :) fick en toppen lön denna månad :D jag är så glad att man äntligen har kommit igång och jobbat nu.

Så nu har jag kosta på mig lite saker, klippning, ny jacka, massa smink, klänning till jul, väska, och massa småplock. Sen har jag lovat älskling att betala hyran  :) och han betalar mat+andra räkningar. himla härligt när man har pengar =)

igår var jag, älskling, bror och jessicka i karlstad :) det var trevligt, även fast jag kanske var lite grinig, folk överallt och man hittar inte något man vill ha. men han och köpa 1 till storebror, en till älskling, Så jag ska till karlstad här strax igen fast med mamma och pappa :)

igår pyntade jag och jessicka upp våran gran :) himla fin blev den. så nu lyser den o några paket ligger under..

nej nu ska jag göra mig klar.

hejhej

älskar min gos.


xbox 360

älskling har köpt det nu :) så i går satt vi och spelade en massa, det var skit kul, sen drack vi lite vin till och bara myste.

idag har jag tvättat och städat lite, ska forstätta här strax, tänkte att jag skulle äta lite mat först bara.

när älskling kommer hem ska vi hämta en julgran :) sen får vi nog åka till maxi och köpa lite glitter och sånt, så ska vi fixa iordning den i kväll. :) myspys.


i morgon ska jag klippa mig, sen iväg till karlstad och köpa julklappar.

GRATTIS

Idag är det Farmor och Camillas dag :) Grattis till er båda =)
härligt, ska iväg här snart till farmor, sen blir det även till camilla :D

idag kommer mitt smink jag beställt. sen även kanske min väska.

nej nu ska jag ta mig en varm och skön dusch och sedan hoppa i kläderna, tar nog en promenad ner till stan sen. måste ju köpa med mig någon present.

hejsvejs,


Jobb,jobb,jobb

I morse blev jag väckt av att min mobil ringer, det var från djurgårdsparken och de undrade om jag ville jobba, självklart sa jag : ) så hade typ en kvart på mig att göra mig iordning och komma dit. Tur att älskling inte hade åkt än. han skulle varit ledig idag, men chefen ringe och väckte honom också, då han hade magsjukan och pierre blev tvungen att jobba. Så idag har jag då jobbat 7 timmar :) vilket var SUPER kul, personalen var helt underbara och de tyckte jätte bra om mig. kulkul..

nu snart kommer älskling. då ska vi göra i ordning något gott att äta.. sen blir det mys framför tven. :)

i morgon blir det jobb på badhuset :) Så himla kul att jag börjat jobba mycket nu. som en godvän sa till mig, "ja vi fick jobb vi också även fast vi inte kan någon engelska" haha.

i morgon fyller farmor år, tyvär så kan jag inte bli med när familjen ska åka dit, så jag får gå dit själv i morgon och gratta henne ;) hon kommer bli super GLAD :D

och sen fyller ju ÄVEN CAMILLA 20 år i morgon :)                                                                                                                   det måste vi ju fira, men det blir nog lite mera i helgen det. :)

nej nu kommer älskling, hejdå!


Badvakt.

i kväll ska jag för första gången vara badvakt, jag är supernervös faktiskt! har aldrig gjort detta men har fått lite info om vad jag ska göra. Ska vara vid badet runt en 17.30 och tända upp överallt innan allt folk kommer. Judo klubben har hyrt hela badhuset, annars är det stängt på söndagar. Så de ska vara där tills en 8 : ) hoppas att allt kommer gå bra. ÖNSKA mig lycka till !

nu sitter jag ute i skärrgårn. älskling åkte nyss iväg till jobbet.. Jag ska snart sätta på mig varma kläder och ta en lång härlig promenad med Maja.

dagen i går vara mycket bra :) jobbigt och gå hela tiden bara, Men när vi var klara med all shopping på Nordstan tog vi faktiskt spårvagn in till lisseberg. det var skönt! hur mycket folk som helst var det på lisseberg. riktig mysigt och man kände verkligen hur julen snart är HÄR :D

nej nu ska jag plocka ihop lite här och bäda sängen. sen ut och gå :)

ha en bra söndag :) pusssheeej


Hundvakt åt maja.

Tjohej.

jaha då sitter jag här med maja bredvid mig.. de var här och lämnade henne för en stund sen, de skulle åka till gbg.. Så nu ska jag vara hundvakt idag och på söndag, på lördag får hin klara sig själv en stund tills pierre slutar jobbet... För i morgon åker ju jag till gbg och ska gå på liseberg :)

fanfanfan jag har tappat bort min mobil :/ ehm undra om jag kanske glömde den på jobbet. den är ju på ljudlös så att ringa på den är ju meningslöst.

nej nu ska jag faktiskt städa lite som jag lovat älskling, det sur ut som fan här hemma :/

efter det ska jag och maja åka bussen hem till mina päron. Mamma och jag ska  ta en lång och skön promenad i skogen tillsamanns med henne :) härligt.

nej nu ska jag faktiskt börja städa.

ha en bra fredag ;)

HEJDÅ!


Duschen.

Brrr vad kallt det verkar vara ute :/ 

jag ska snart hoppa in i en varm och skön dusch. Sedan blir det faktiskt en promenad ner till staden. Måste in på apoteket och köpa jen grej. Sedan blir det jobb idag också.

vill vill vill vill att det ska bli bra någon jävla gång.
Är så JÄKLA trött på detta nu.
 

♥saknar min älskling. han är bara för underbar, min GOS♥


SÖTA

image10
lillebror och hans tjej, så himla söta tillsammans är dom

Hemma hos päronen

Jo nu är jag hemma hos föräldrarna :) mamma och jag har varit på staden här innan, sen följde jag med hit. härligt. vi ska snart äta lite god mat.

fyfan vad kallt det är ute då :/ men jag längtar bara tills snön kommer :)

idag blir det jobb som typ alla andra dagar.
men igår var det extra kul när jag jobbade med Maria :) tyvär jobbar hon inte i kväll.

på lördag blir det gbg, gå på liseberg och kolla på alla ljusen, det är himla underbart. Vi som åker är, Mamma,Pappa, lillebror, hans tjej och kanske Pierre.

nej nu orkar jag inte skriva mera.

ha en underbar onsdag.


HEJA MARIE.

Ja så står det på tröjan jag har på mig nu :) fick den utanför globen och den hade jag på mig under kvällen.

Nu tänkte jag skriva lite om min trevliga helg i sthlm. =)

vi lämnade staden runt en kvar över 1 då vi lämnat maja hos "extra matte" sen rullde bilen mot sthlm.
Resan ner var ganska seg och mycket trafik.
Vi kom fram runt halv 4 till pierres bror. Då var det lite fika dax, innan jag och älskling skulle åka igen.
Strax efter 4 kom deras grannar och vi fick åka med dom till globen stället för att krångla med buss/tunnelbana. Ojoj vilken trafik det var, det tog mycket längre tid än vi planerat.

Men väl framme och bilen var parkerad drog vi oss mot mc donalds för att käka. så grymt mycket folk, fick stå i kö hur länge som helst,
Efter att vi käkat upp drog vi oss ut i regnet för att ställa oss i kön för att komma in och kolla på IDOL FINALEN.
.kön var väldigt lång när vi kom. Men vid halv 7 när de öppnade dörrarna sprang vi förre massa folk och trängde oss fram.
Ja nu var vi inne och väntade på att de dörrarna där skulle öppnas för att komma in till själva globen.
När de väl öppnades så belv folk galna och man typ blev helt mossad,
men det var bara att trycka på. :)
och JA helt otroligt vilken bra plats vi fick. allra längst fram vid scenen hamnade vi :) det var en grym stämming innan de började sända och även under sändningen såklart.
Det var MÄKTIGT.
under pauserna så sjöng blandannat Daniel, Christoffer, Andreas, Mattias,
Sen var det massa annat roligt underhållande.
 
Jag tog jätte många kort såklart under kvällen där inne. Tillslut ialf så vann ju verkligen den rätta personen
MARIE PICASSO. Hennes pappa satt på första raden av sittplaserna och när de sa hennes namn hoppade han upp av glädje och tårnarna bara spruta. han Dansade och hoppade av lycka. Vilken känsla ! :D
regnet av allt glitter var nu överallt och flera personen log och simmade på glovet, hehe.

Efter allt var slut så var det bara att börja gå i alla trapporna och trängas bland allt folk igen. vi kom ut och det regnade fortfarande. Bilen stod långt bort och vi blev rätt så blöta. resan tillbaka till Markus och Andrea var lugn. vi kom hem och alla hade redan gått och lagt sig. vilket vi också gjorde dirket, vi var väldigt trötta.

vaknade på morgonen tidigt då de har en liten Gabriel på snart 2 år. så himla söt är han :) vi tog en frukost och sedan senare under dagen blev det ett besök på SKANSEN.
 Vi gick och kollade på alla djuren. det var mysigt faktiskt. himla trevligt synd bara att det gick så fort..

hemma sen igen så var det väldigt lungt, pierre och markus åkte till systmet och handlade lite till oss alla. så det blev lite alkohol sen på kvällen och så spelade vi nya monoopol :) det var jätte kul faktiskt, kanske var det för att jag vann? haha!  det var häftigt, inga pengar och krångla med nu längre, nej nu var det kredit kort du fick handla allt med.. fundera här förut faktiskt om jag ska köpa det i julklapp till päronen och bröderna. de tycker om att spela spel så varför inte.

nej nu börjar inlägget bli långt. Vi är ialf hemma nu. Skönt faktiskt. Har hunnit sätta upp en stor tavla som vi fick med oss hem från dom, och så fick ju pierre en bärbar dator också :)
 vilket var jätte bra, hehe det behövde vi. hihi. plus att vi fick en varsin biobiljett, så nu ska vi gå och kolla bio här någon dag också :) himla mysigt!

sen så har vi redan fått en julklapp utav dem, stort och tungt, nyfiken på vad det är i, men vi ska inte öppna än inte.

nu sitter älskling och kollar film. tänkte att jag ska krypa ner undet täcket här snart också, kram och pussa på honom en massa. ;) sötnosen.

ja helgen har varit helt toppen, allt kommer ju inte ner här på datorn då skulle jag nog få sitta väldigt länge till. men en sak har jag ju glömt. På hemvägen så stannade vi till i Västrås och shoppade lite, jag köpte ialf ett halsband till min klänning som jag ska ha till julen, och även en julklapp till mamma ;) vi käkade lite mat också, gottit var det.

tänkte jag skulle lägga upp lite bilder, men just nu orkar jag inte och har inte dom på denna datorn heller. får se om jag hinner fixa det i morgon innan jag ska till jobbet vid halv 3. det märks!

nej nu får det räcka med skrivandet.

ha en bra kväll.


Skansen.

Ja igår sa älskling att vi kommer att åka dit :) julmarknad på skansen, åhh så mysigt.. nu längtar jag ännu mer tills vi ska åka. men nu är det inte långt kvar..

mamma kommer och hämtar mig här snart,
ska åka med hem och äta där, de tyckte synd om mig att äta själv här uppe. :P så de ville bjuda på lite käk :) mumms.
sen ska jag och mamma ner på staden. vi ska kika på julklapp till Gabriel, pierres brors barn. en liten 2 åring så det  ska nog inte vara så jätte svårt.

nej nu måste jag fixa lite innan mor kommer. ska ta med och tvätta lite också. Han inte köra allt igår. vi har varit dåliga på att tvätta på senaste.

igår hade jag och älskling 2 år och 10 månader :) myspys var det älskar honom så mycket!


PUSSSS

image9 PUSSAS*


Nuså, kommer ett inlägg.

Nu har jag varit dålig på att skriva här på ett bra tag. Men jag har inte haft tid eller ork..
jobbat mycket nu, plus att man är sjuk :/  men nu är jag ledig ett par dagar.
börjar på måndag igen. skönt och kunna vila lite nu när man är så förkyld.

idag när jag har varit ledig har jag städat, tvättat och julpyntat upp det sista, Så nu är det fint här hos oss också :) tänkte jag skulle ta lite bilder på lägenheten så får ni se hur våran nya lägenhet ser ut.

Nu börjar det närma sig fredag också, ska bli så himla trevligt. gå runt i sthlm och kolla, käka god mat på något mysigt ställe, hälsa på pierres bror, första gången i globen, åka tunnelbana :)
ja det kommer bli massa trevligheter.

nu sitter jag och väntar på älskling som kommer hem och drygt 1 timme.
Då blir det lite käk och massa myspys.

nej nu ska jag faktiskt ta och diska så det också är gjort innan älskling kommer.

he en bra Onsdag gott folk :)

RSS 2.0