Trötter.

Trött jag är då :/ sitter här och lyssnar på radio, ingen tv här i vardagsrummet, älskling tog med den i morse och skulle ta med en bättre hem i kväll :D Ska snart fixa mig lite mat, innan jag tänkte promenera till jobbet. tänkte jag skulle vara där typ 1 timme tidigare, så jag hinner städa åt Lars som jag lovat :)

Så nöjd jag blev med lamporna jag köpte igår, de passade in väldigt bra. älskling tyckte också de var super snygga, tur det =)

räknade nyss mina timmar denna månad :) mångamånga timmar var det. Så bra lön i feb också med andra ord :) helt underbart, det behövs nu när jag håller på med mitt körkort.

halkbanan snart =) nervöst men det ska nog bli kul.

nej nu ska jag ta och fixa lkite så jag hinner med allt innan jobb dax. pappa hämtar mig vid jobbet, vi skulle köra en lite svänga då, eftersom vi skulle gjort det innan, men han var tvungen att åka till karlstads sjukhus :/ stackars pappa.

Nu har jag föresten fixat våran 3 års dag :) åhhh så mysigt det ska bli, hoppas bara någon kan köra oss dit, så vi båda kan ta ett glas vin eller öl.. längtar som en tok gör jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0