Taktil massage

Hur går det till?

En helkroppsmassage börjar med att du får baksidan av benen, rygg och huvud masserat. Därefter vänder du dig om och massagen fortsätter med ansikte, nacke/axlar/bröstkorg, mage,armar och händer och slutligen framsidan av av benen och fötterna. Under hela massagen ligger du nedbäddad och omsluten och enbart den kroppsdel dom för tillfället behandlas är synlig. När berhandlingen är färdig får du i lugn och ro, avnjuta stillheten inom dig och sakta "komma tillbaka" till rummet igen.

jag vill lova att det var super skönt. Ungefär 1 timme tog det. :) ska boka en ny tid till nästa vecka redan... Får passa på när hon finns på jobbet hos oss.

nu sitter jag och kollar lite på tv samtidigt som jag sitter här lite och snackar med några kära på msn :)

Ska snart ta och äta lite mat innan jag ska iväg till jobbet.. Skulle ha gjort förmiddag, men Malin ville byta med mig vilket jag ställde upp på.. Hon fyllde nämligen 25 igår och ville hinna fixa klart med allt som ska vara inför helgen. Men kvällen kommer gå fort har jag en känsla av, jobbar med Tarja och lars så det ska bli trevligt.

Nej nu ska jag gå och ta mig en tablett på mot min jäkla mens verk. Sen blir det bus med katterna innan jag ska äta och göra mig klar för jobbet.

Älskar min finaste.
aldrig kommer jag sluta älska honom.
jag är världens lyckligaste.
4 år och 2 veckor min kärlek är obeskrivlig till dig hjärtat.
Alltid vi två : )                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0